Ditmer Kiis

Fysioterapeut

Ditmer er uddannet fysioterapeut på UCN i Aalborg. Foruden bacheloruddannelsen har han specialuddannelse i muskel, led og smerteproblemer, dette indbefatter blandt andet titlen CMP i Mulligan. Udover dette har han uddannelse inden for akupunktur, kinesiotape, og er igang med at blive Certificeret Klinikker i Sportsfysioterapi. Ditmer er certificeret indenfor formthotics såler

Ditmer arbejer til dagligt på 4. år som privatpraktiserende fysioterapeut i Nørresundby Fysioterapi, her er der er et bredt alders-, niveau og kønsspænd på klienterne. Det betyder, at han har bred erfaring med menneskekroppen i forskellige aldre, nievauer og dens løbende udvikling og udfordringer.
Ditmer arbejder dagligt med både sportsskader, kroniske smerteforløb, neurologiske forløb samt led og muskelproblemer, det betyder at han er kompetent, når det handler om at få kroppen og hjernen til at præsterer smertefrit og harmonisk.

Selv dyrker han både styrketræning samt kredsløbstræning og har gjort det i mere end 10 år. Ditmer har i mange år sideløbende med dette, interesseret sig for ernæring da han anser dette som et essentielt element af denne livsstil.

Foruden fysioterapi, kost og træning, interesserer han sig for rejser til hvad der bedst kan betegnes som alternative destinationer, fodbold, horologi og gastronomi.

Email: ditmer@norresundbyfysioterapi.dk