Kirsten Weiss

Fysioterapeut

Udd. År:  2008 i Aalborg

Eksaminer + Større kursus rækker:   MDT – McKenzie A+B+C

Skulderkursus v/Lisbeth Rejsenhus

Certificeret Golffysioterapeut

Akupunktur modul 1 og 2

Be activated: level 1,2 og movement

Større interesseområder: Jeg arbejder ”all round” med kroppen, men har beskæftiget mig meget med bækken, skuldre og knæ gennem min kliniktid.

Faglige specialer og interesseområder

Be activated: Jeg har de sidste 3 år arbejdet med behandlingkonceptet Be activated. BeActivated er muskelaktiveringsteknikker udviklet af sydafrikaneren Douglas Heel. Behandlingens formål er at finde dysfunktioner og behandlingskrævende problemer, såsom svage muskler, uhensigtsmæssige muskelmønstrer og nedsat bevægelighed. Denne behandlingsfilosofi er ikke blot en tilgang som er gavnlig i skadesbehandling og præstationsfremmelse i sport, men også i behandling af stress og som et “terapeutisk vindue” til at bryde mønstre hos de patienter, som har kroniske smerter, har det vist sig yderst effektfuldt.(Kilde: Beactivated.dk)

Når dine kompensationsmønstre er blevet testet vil jeg aktivere de svage muskler gennem masserende tryk på specifikke muskelpunkter.

Patienter behandlet efter BeActivated-metoden vil blive instrueret i relevante selv-aktiveringsteknikker til hjemmebrug, hvor de kan fortsætte behandlingen selv.

Golfklinik: Klinikken er en del af konceptet Golfklinik.dk, og vi tilbyder Golf Fitness, Golf Body test og skadesbehandling

Golf Fitness er en træning målrettet muskler og bevægelser fra golfspillet med fokus på bevægelighed, styrke og kondition. Træningen er for alle aldersgrupper, og foregår som holdtræning med 1 ugentlig træning.

Golf Body test er en specialiseret test der kortlægger den enkeltes bevægelser og udfra dette, finder frem til de områder de skal arbejde med, rent fysisk. Testen tager 1 time, og der udleveres træningsøvelser som afslutning. Der kan bestilles en re-test eller en opfølgning på træningsøvelser.

Skadesbehandling er behandling for akutte, såvel som længerevarende skader fra golfspillet. Her vil du blive undersøgt og modtage behandling alt efter skadens omfang.

Hold

Cirkeltræning: Generel træning af styrke, stabilitet, balance og kondition. Vi arbejder med egen kropsvægt, lette vægte og elastikker.

Skavank cirkeltræning: Til dig der har skavanker, men ønsker at træne hele kroppen. Vi har fokus på dine skavanker og justerer øvelserne til efter dette.

Golffitness: Se ovenfor

Øvrigt

Jeg er gift med Mads og har 2 børn. Vi bor i et hus i Aalborg.

I min fritid dyrker jeg håndbold og er træner. Derudover elsker jeg at spille musik.

Email: kirsten@norresundbyfysioterapi.dk